Ciorbiţă de pui,cu porumb şi usturoi

de Crista_Luca in Ciorbe, 24 Oct 2010 | 3725 vizualizari

 

este o ciorbita delicioasa......
este o inventie a mea ....., daca veti ceva rapid si delicios ......cu usturoi si porumb !

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui  (sau chiar un pui intreg) depinde de cantitate
  • 1 amestec mexican congelat (cu porumb)
  • delikat, sare piper,
  • ustroi
  • smantana
  • 1 ou
  • 3-4 ling faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbiţă de pui,cu porumb şi usturoi:

Se spala pieptul de pui, se taie fasii sau bucatele, si se pun la fiert in apa.

Cand pieptul de pui este aproape fiert se adauga amestecul mexican  decongelat, se lasa sa fiarba. Cand este aproape gata,  se amesteca faina cu smantana si galbenusul de la ou, si usturoiul pisat, se adauga in supa si se da in clocot de catreva ori, se adauga sare, piper sau delikat dupa gust, putin patrunjel verde si se ia de pe foc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbiţă de pui,cu porumb şi usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana